Hei 092012
 

Pikavippi 50 on helppo tapa saada heti lainaa.

Pikavipit ovat vakuudettomia ja nopeita lainoja, mutta myös niiden saamiselle on useimmiten asetutettu muutamia ehtoja. Suurin osa pikavippejä myöntävistä yrityksistä vaatii esimerkiksi että hakija on vähintään 18-vuotias. 18 vuoden ikä on kuitenkin vain minimi-ikä, jotkin yritykset vaativat lainanhakijalta jopa 26-vuoden ikää. Ikärajan lisäksi vaativat monet yritykset, että hakija on Suomen kansalainen ja maksuhistorialtaan eli luottotiedoiltaan moitteeton.

Heti lainaa hakeaksesi tulee sinun lähettää tekstiviesti valitsemallesi lainan tarjoajalle. Tämän jälkeen ovat rahat miltei heti käytettävissäsi, mikäli olet täyttänyt kyseisen yrityksen lainanmyöntämiselle asettamat ehdot. Sinun kannattaa kuitenkin aloittaa vertailemalla eri pikavippejä myöntävien yritysten lainaehtoja, korkoja sekä laina-aikoja. Näin löydät parhaiten juuri omiin tarpeisiisi sopivan pikavipin.

Harkitse tarkkaan minkä suuruisen pikavipin tarpeessa oikeastaan olet. Sinun ei kannata ottaa liian suurta pikavippiä ihan vain varmistaaksesi ettei rahat varmasti lopu kesken. Pikavipistä sinulle koituva kustannus on suoraan riippuvainen lainan suuruudesta, joten sinun kannattaa aina ottaa vain ja ainoastaan juuri sen suuruinen pikavippi kuin välttämättä tarvitset.

”Heti lainaa” on nimensä mukaisesti tapa saada heti lainaa. Pikavippi on oiva tapa selvitä tilapäisestä rahapulasta tai vaikkapa rahoittaa jokin suurempi ostos juuri ennen palkkapäivää.
Niin sanottuja ”heti lainaa” lainoja ovat muun muassa pikavippi, pienlaina, pikavippi, tekstivippi, viestilaina sekä vippi.

Be Sociable, Share!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>